Saturday, May 7, 2011

kebaya modern 2










kebaya modern 1

Memilih-Desain-Kebaya-Pengantin


Memilih-Desain-Kebaya-Pengantin

glamor kebaya muslim

Wedding Dress

kebaya modern



















kebaya pengantin modern









kebaya pengantin

Berburu Kerajinan di ICRAFT



http://lh6.ggpht.com/_vFlZlirI2Mc/S8mjEF6Ii_I/AAAAAAAAAkA/uNB2DrZaB6E/s1600/kb.1-3600.jpg

Wedding Dresses Inspired by?



Zery Zamri's masterpiece. a dress inspired by Cleopatra. super gorgeous!
Model : Natasha Hudson

Below are some of Zery Zamri's collections. lovely.


i loveee the design! yang jarang2 tu kasi alter and lengan tu kasi panjang. hmmmm. suke sgt lah! zery zamri, jadi lah ai punye wedding dress designer lolz. =P


yang ni plak, i super love the colors combination. although nampak a bit pale tapi nampak sweet sgt.
my entire life, i dah terbiasa pakai kaler gelap. since i was a student lagi. asyik2 hitam. collection tshirts jgn ckp la. hitam sokmo hehe. so teringin nak pakai kaler sweet waktu bersanding nti. or maybe tempah buat baju nikah =)


rarely seen!!! sweet color combinations. slalu kite tengok orang buat baju kaler dari atas smpi bawah same je kan hehe. tak pon, kalau 2 kaler, mesti slh satu kaler tu putih. well, this one sgt nice and sweet. ermmmm, that gives me ideas to start main combine kaler =P
pengantin ni gune khidmat zery zamri untuk buat baju pengantin die. lawa!!


cantikk!!! suke sgt yang bahagian leher tu and it would look more lovely kalau design ni ditukarkan menjadi dress instead of kebaya. =)


jilbab pengantin